CHOCOVIC

På Chocovic ser man choklad som ett hantverk och sig själva som hantverkare, med mål att hjälpa andra hantverkare uppnå sin fulla potential. 

Med Chocovics produkter får du bra kvalitet till ett bra pris. Det stora sortimentet innehåller choklad i olika prisklasser i olika avancerade former för att passa alla sorters kreationer: från den viktiga chokladen för vardagsbakelserna, till ett premiumsortiment för de mest avancerade pralinerna eller chokladbakelserna. Gemensamt för de olika produkterna är att de är mycket prisvärda.

Varumärket Chocovic tillhör Barry Callebaut-gruppen.

Läs mer on >> Chocovic

CACAO BARRY

Cacao Barry står för en lång tradition av högkvalitativ choklad. Med över 170 års erfarenhet i kakao- och chokladbranschen är Cacao Barry en av världens främsta chokladtillverkare.

Cacao Barrys sortiment sträcker sig från kakao och choklad till pralintillbehör av olika sorter. I chokladsortimentet hittar du även serier med choklad gjord av kakaobönor från ett specifikt land och även från en specifikt plantage.

Kakaobönor från olika delar av världen smakar olika och med Cacao Barrys produktsortiment kan du vara säker på att du hittar det som passar just dig.

Cacao Barry ingår Barry Callebauts portfölj av premiumchokladprodukter.

Läs mer om >> Cacao Barry

LUBECA MARZIPAN

Lubeca Marzipan är ett företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativ marsipan och andra konfektyrprodukter som nougat och choklad. Företaget grundades i Lubeca, Tyskland, och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Lubeca Marzipan är känd för sin traditionella tillverkning av marsipan av högsta kvalitet. Deras marsipan tillverkas enligt beprövade metoder och recept som har förts vidare genom generationer. Den traditionella smaken och konsistensen av deras marsipan har gjort den till en favorit bland kunder över hela världen.

Deras fokus på kvalitet, tradition, innovation och hållbarhet har bidragit till att göra dem till en betydande aktör inom branschen.

Läs mer om >> Lubeca Marzipan

DAWN FOODS

Dawn Foods är ett globalt företag inom livsmedelsbranschen som specialiserar sig på bakverk och ingredienser för bagerier, konditorier och restauranger.

Dawn Foods erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar för att stödja professionella bagare och konditorer. Deras sortiment inkluderar bakmixar, fyllningar, glasyrer, frostningar, tårtdekorationer, färdiga degprodukter och mycket mer.

En av Dawn Foods styrkor ligger i deras fokus på innovation och produktutveckling. De strävar efter att leverera högkvalitativa produkter som inte bara uppfyller kundernas förväntningar utan också inspirerar till kreativitet och tillväxt inom bageri- och konditoribranschen.

Läs mer om >> Dawn Food Nordics

PROVA GOURMET - expert på smaksättningar

PROVA Gourmet är en del av PROVA och är experter på söta bruna smaksättningar som vanilj, kaffe, karamell, frukt- och färgämnen som kompletterar alla typer av kulinariska skapelser. PROVA Gourmet har en bred produktportfölj tillägnad konditorer, glasstillverkare och krögare.

Vanilj i form av stänger, socker, pulver, extrakt eller aromer samt mixer, färgämnen och eteriska oljor finns tillgängliga i ett antal olika förpackningar.

PROVA och PROVA Gourmet marknadsförs av Femtorp i Sverige.

Läs mer om >> PROVA Gourmet

Vänligen välj företag eller privat