Varmt välkommen till vår nya hemsida!

Vi är glada att kunna presentera vår helt nya plattform för dig som besökare och kund. Det är en spännande tid för oss, men vi vill också vara transparenta. För närvarande är vår sida fortfarande under utveckling och kommer att fortsätta att förbättras steg för steg när det gäller design, funktioner och användarupplevelse.

Vi arbetar hårt med att implementera nya funktioner och en B2B-portal som kommer att vara till stor nytta för dig som företagskund. Vi kommer också att uppdatera sidan löpande med förbättrad produktinformation, justerade bilder och förbättrade köpmöjligheter.

Under den kommande tiden kommer vi att fortsätta att arbeta intensivt för att få alla delar på plats. Vårt mål är att skapa en sömlös och tillfredsställande användarupplevelse för dig som kund. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att handla online!

Vi ber om din förståelse för att vår webbplats fortfarande är under utveckling. Ditt tålamod och stöd är ovärderligt för oss.

Tack för att du är här och väl mött!

/ Team Femtorp

--- --- --- --- 

* VIKTIG INFO TILL FÖRETAGSKUNDER!

För närvarande kan du som är företagskund sedan innan ej lägga dina order via vår webbshop då vår B2B-portal ej är fullt färdigutvecklad och implementerad. Under tiden ber vi ödmjukast alla företagskunder att lägga sina order manuellt till vår ordermail order@femtorp.se. Behöver du hjälp med prisfrågor innan du lägger din order så hjälper vi er även med det.

Så snart vi implementerat vår nya B2B-portal så kommer du smidigt kunna lägga dina order Online.

Vid frågor kontakta order@femtorp.se för prisförfrågan om du är företagskund.

/ Team Femtorp

Vänligen välj företag eller privat